Kas, kuukauden tauko. Arvatkaa mistä se johtuu? Tuloksettomuudesta. Itsekurin puutteesta. Repsahduksista. Kesä on laihduttamisen kannalta vaikeinta aikaa ja blaablaablaa.

Laihdutus on minulle pieniä valintoja. Otanko tuon kerrospekonihampurilaisen (omnomnom) vaiko ottaisinko tuon kaikkein pienimmän juustohampurilaisen, vai jättäisinkö kokonaan väliin ja söisin kotona pari juustovoileipää? Eilen illalla valitsin tuon ensimmäisen. Tänä aamuna valitsin eilisillasta jääneen nachopussin. Nämä yhdistettynä eilisiin siidereihin yms. - turvottaa ja ällöttää. Onneksi tästä repsahduksesta ja niistä lukemattomista muista huolimatta, paino ei ole noussut. Olen pysynyt tässä samassa. Eli jotain olen kai tehnyt oikeinkin - kai jotain kuluukin, kun paino ei nouse, niinhän?

Luin erästä laihdutusblogia ja nappasin lauseen "valitse useammin hyvää kuin pahaa". Voisin ottaa sen motokseni, pyrkiä valitsemaan hyvää (terveellisiä ruokia, liikuntahetkiä yms) useammin, kuin pahaa, eli jäätelöä, suklaapatukoita, kylmää siideriä jne.

Ensi viikolla täällä järjestetään UKK-kävelytesti, voisin mennä kuulemaan tuomioni.