Monta kertaa olen yrittänyt laihduttaa. Joskus olen jopa onnistunutkin, mutta hyvin usein onnistumisen tulokset ovat kadonneet, kun paino on noussut takaisin. Taidan siis olla jojo-laihduttaja.

Nyt etsin "uutta" motivaatiota laihduttamiseen, uusia tavoitteita ja keinoja. Yritän nyt opettaa itselleni, että painon pudotus ei ole kaikki kaikessa, että tuloksia voi yrittää saavuttaa hiljaa ja pysyvästi, vaa'alla ei ole pakko rampata kerran päivässä (tai useammin) ja painoa ei ole pakko pudottaa ainakin kiloa viikossa.

Tämän uuden alkuni "säännöt" ovat seuraavanlaiset:
*Tarkoitus on pudottaa kilo kuukaudessa. Eli en siis ota stressiä jos paino jumii jopa kaksi viikkoa. Nyt ajateltuna vuoden loppuun mennessä olisi mahdollista pudottaa 6kg, se on siis tavoitteeni. Eli tarkoitus on päästä lukemiin 79kg ja katsella sitten uusia tavoitteita.
*Vaa'alla käyn vain kerran viikossa, maanantaisin. Aamulla, ja vain kerran. En siis joka päivä, aamulla, aamupalan jälkeen, päivällä ja illalla viimeiseksi.
*Virallinen vaakapäivä (kuukausittainen) on 15. päivä.

Tavallaan annan nyt itselleni kaksi viikkoa aikaa, sillä virallisesti aloitan 15.7. Siihen asti saan pudottaa kiloja, tai ainakin yrittää. Aloittaa, ja päästä vauhtiin.

Niin ja ne strategiset mitat nyt, 170/85.