Vaaka näyttää edelleen samaa, 93kg. Olen hieman pettynyt itseeni, paremmalla itsekurilla olisi ainakin pari kiloa vähemmän. Mutta menneitä on turha miettiä, on mietittävä uusia haasteita. Huomenna nimittäin alkaa kahden viikon Euroopan matka, ohjelmassa 15 päivää bussissa istumista ja oletettavasti suurin osa ajasta istutaan tiukasti siideri kädessä. Eli palaanko takaisin tonnikeijuna, vai saanko painon edes pysymään samassa? Mitään painoa pudottavaa matkapahoinvointia/ripulia/ihanmitävaan en toivo kohdalleni..

Ainoa tapa tuolla reissulla vahtia painoa on rajoittaa siidereiden määrää ja miettiä, kannattaako ihan jokaisella huoltoasemalla testata paikallista hampurilaisateriaa.

Palaan heinäkuun puolenvälin tienoilla, sitten ohjelmassa olisi talon maalaamista ja muuta jännää - jos sitten saisin oikeasti aloitettua lenkkeilyn? Kokeilin eilen yhtä hametta päälleni - ei mennyt edes kiinni :( Pakko siis tehdä jotain, harkitsin kesäkuun alussa aloittavani 11 viikon juoksuohjelman, mutta se jäi, kun tiesin etten ehtisi kuin aloittaa ennenkuin kuitenkin tulisi tauko. Reissun jälkeen ei ole mitään pidempiaikaista taukoa tiedossa, joten voisin ihan hyvin aloittaa. :) Katsotaan :)