Reissu oli. Reissu meni. Ei tullut murehdittua kiloja, ei syömisiä, ei juomisia, eikä mitään muutakaan. Herkkuperse mikä herkkuperse - jos tarjolla on jäätelöitä/suklaalaatuja yms. joita Suomesta ei saa, niin maistettavahan se oli. Oho hups. Onni onnettomuudessa on se, että kiloja ei tullut ainakaan lisää. Varmaan tuli hikoiltua kaikki mitä oli sisäänsä saanut. :D Lämmintä nimittäin riitti Keski-Euroopassakin ihan saman verran kuin täälläkin.

Lenkkikaverikin on nyt löytynyt - ajattelimme erään kaverin kanssa aloittaa tuon 11 viikon juoksuohjelman, tosin jos ensin kävisi alkuun ihan kävelylenkeillä. Ja kerrankin kaveri, jonka käsitys on samanlainen kuin minulla - tunnin taikka kahden kävelylenkkejä! Rasittavaa kun yleensä minä haluaisin lenkkeillä ihan kunnolla ja kaverit käydä vajaan puolen tunnin pikkukävelyllä.

Jos saisin ensi maanantaina aloitettua kävelylenkit, ensin yksin ja sitten kun tullaan takaisin kotiin niin kaverin kanssa. Luvassa nimittäin viikonlopun verran rellestystä raveissa, sitten anoppilaan + heidän mökilleen ja sitten takaisin kotiin.