Uusi kuukausi - uusi elämä? Eilen kiersin raveissa grillin kaukaa ja söin mandariinia muiden mussuttaessa makkaraperunoita. Tänään pikaiseksi lounaaksi kelpasi kerrosateria. Ei näin?

Urheilijan elämä sentään alkoi - ensin pyöräilin tallille ja sitten kaverin luo, käytiin kiertämässä tunnin kävelylenkki ja sitten vielä pyöräily kotiin. Koko ajan satoi. Välillä kaatamalla, sitten tihkusateena, taas kaatamalla. Olisi voinut kuvitella, että innostus olisi kadonnut ja olisin pyöräillyt jo tallilta takaisin kotiin. Ehei, sadetakki niskassa ja housut märkinä, suomalaisella mentaliteetilla periksi ei anneta. Havuja perkele!

Huomenna sama uudestaan, mietin jo ehtisinkö käydä ratsastamassa ponin. Sekin tarvitsee painonpudotusta, toinen on syödä mussuttanut koko kesän laitumella. Toinen vaihtoehto olisi käydä kävelyllä sen kanssa, sitten ei tarvitsisi harrastaa edestakaisin ajelua ja vaatteiden vaihtoa.

Ruokavalionkin parantaminen on tavallaan alkanut (unohdetaan nyt se kerrosateria). Ajattelin aloittaa aamuni puurolla (josko välttäisimme oksennusreaktiot, joita puuro minulle aiheuttaa), enkä tänään ostanut kaupasta karkkia ollenkaan, ainoastaan luumuja ja rypäleitä. Omnomnom.