Kävin taas tänään juoksemassa - oli paljon mukavampaa touhua kunnon lenkkareilla. <3 Tänään taas sellainen 15 minuuttia kävelyä, 2 juoksua, 5 kävelyä, 2 juoksua, 5 kävelyä... ja sitten olikin ihan pakko koittaa irtoaisko vielä, jep, kolmas 2 minuuttia! Ai että olin ylpeä itsestäni.

Maanantaina ajattelin virallisesti aloittaa juoksukoulun, nyt vain mietin aloitanko suoraan viikosta 2, kun nämä ensimmäisen viikon kaksiminuuttiset menevät helposti, vai ottaisinko kuitenkin varman päälle ja aloittaisin alusta? En haluaisi repäistä liian suurta siivua, mutta kun kerran kaksi minuuttia menee niin miksei siirtyä seuraavaan viikkoon? Rauhassa aloittaminen ei toisaalta haittaisi mitään, mutta mutta. Tässä tulee esiin se kärsimätön luonteeni.

Ajattelin myös ilmoittauta pariin jumppaan ensi talveksi, toinen ihan perusjumppa ja toinen niskahartiajumppa. Kummastakin varmasti hyötyä, ja kun olisi jotain jo maksettua, niin tulisi varmasti käytyä, liikuntahalli on vain kilometrin päässä ja ajankohdat sellaiset, että koulukaan ei häiritse. Varmasti myös hyvä saada jotain muutakin ajateltavaa koulun ohelle. Uskon myös, että tykkäisin noista enemmän kuin zumbasta (joka myös on jo puolessa vuodessa tuplaten kalliimpaa kuin nuo jumpat koko vuodeksi).

Jos liikuntapuoli alkaa olla kunnossa, saisiko sen ruokapuolen myös kuntoon?